CATÁLEG DE MODELS   BORSA D´OCUPACIÓ      
 
Formi part d'una gran empresa

Treballa com a comercial en el sector de l'hostaleria? Seleccionem comercials autònoms vinculats al sector de l'hostaleria, principalment bars i cafeteries, que desitgin ampliar la seva cartera de productes. Si desitja ampliar la informació ompli el formulari indicant en l'assumpte COL·LABORADOR.

Nota: els camps marcats amb un (*) són dades obligatòries

Persona de contacte (*)
Empresa
Dirección
Localitat (*)
E-mail (*)
Teléfon de contacte (*)
Assumpte (*)
Missatge (*)
 
Des d'aquesta web garantim la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus clients, i així, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en els nostres servidors i al tractament automatitzat dels mateixos, incloent aquells als quals aquesta empresa tingui accés com a conseqüència de la seva navegació per aquesta pàgina web, per a les finalitats d'enviament de comunicacions comercials, comercialització de productes i serveis, del manteniment de la seva relació contractual i de la gestió amb aquesta empresa, a fi d'adequar les nostres ofertes comercials a les seves característiques particulars.

La política de privacitat de la nostra empresa li assegura, en tot cas, l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació, informació de valoracions i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, garantim l'adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial d'aquestes dades i li informem de la possibilitat d'exercitar, conforme a aquesta normativa, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint un correu electrònic al nostre e-mail de contacte.

Tragaperras.cat © - Instal·lació de màquines recreatives i escurabutxaques en bars, cafeteries i establiments d'hostaleria
Avís Legal
Política de Privacitat
Mapa Web
Formulari de Contacte
Te llamamos por teléfono
Enllaços d'interès
Catàleg de models
Borsa d'ocupació